Izdelava spletnih strani in trgovin – WEBSTRANI « MojDirektorij.com – Spletni imenik | Vpis strani v spletni imenik | Oglaševanje | vpis spletne strani | SEO | Optimizacija spletnih strani

Izdelava spletnih strani in trgovin – WEBSTRANI

Izdelava spletnih strani in trgovin ter druge spletne storitve - WEBSTRANI

Izdelava spletnih strani in trgovin - WEBSTRANI

Polni opis


Izdelava spletne strani se prične pri odkrivanju vaših potreb, želja in ciljev. O tem se dobro pogovorimo na uvodnem sestanku na katerem vam tudi konkretno svetujemo.
Poskrbimo, da vaši potencialni kupci vašo spletno stran na iskalnikih hitro najdejo.
Obiskovalca na spletni strani prepričamo, da vstopi v stik z vami – vaša spletna stran postane vaš najboljši prodajalec.
Omogočimo vam samostojno, hitro in enostavno urejanje vaše spletne strani. Skupaj z vami se odločimo, kako bo spletna stran oblikovana ter kakšne marketinške strategije bomo skupaj ubrali, da bi dosegli zastavljene cilje. Z našim enostavnim in zanesljivim CMS urejevalnikom vam omogočimo popoln nadzor nad vsebinami vaše spletne strani. Vse posodobitve zdaj lahko izvajate samostojno, na vašo željo pa jih namesto vas lahko izvajamo tudi mi. Naš strokovnjak za optimizacijo za iskalnike poskrbi, da je vaša spletna stran narejena na način, ki zagotavlja visoke uvrstitve v iskalnikih, kar omogoča, da vas vaši kupci hitro najdejo.
Porast tabličnih računalnikov in pametnih telefonov vedno bolj zahteva, da se sodobne spletne strani poleg standardne verzije izdelajo tudi v mobilni verziji – responsive design. To pomeni, da je izgled strani na računalniku klasičen, medtem ko se stran ustrezno prilagodi različnim tabličnim računalnikom in pametnim telefonom na način, da uporabniku zagotavlja enostavno brskanje in učinkovit ogled strani. Zato so vse spletne strani, ki jih izdelamo odzivnega dizajna.
Smo zastopnik ene izmed najbolj varnih in naprednih spletnih trgovin Payment Gateway sistema Activa. Storitev elektronske trgovine (Payment Gateway) sistema Activa ima vlogo vmesnega člena med kupcem, trgovcem, banko in zunanjimi kartičnimi ustanovami, med katerimi se izvajajo finančne transakcije.

 Komentarji so zaprti.