Mimovrste « MojDirektorij.com – Spletni imenik | Vpis strani v spletni imenik | Oglaševanje | vpis spletne strani | SEO | Optimizacija spletnih strani

Mimovrste


Mimovrste

Polni opis


Vsi vemo, kako nadležno je hoditi od trgovine do trgovine, iskati in primerjati izdelke, ko pogrešamo objektivno strokovno pomoč in informacije o lastnostih izdelkov, hkrati pa ne vemo, ali je nakup v tej trgovini zares najbolj ugoden.

Sodobni nakupi brez čakanja v vrsti so se prvič uresničili jeseni leta 2002, ko je z delovanjem začela spletna prodajalna mimovrste=), specializirana za računalniško opremo.

Začeli smo kot majhna ekipa treh ljudi, v majhni trgovini in skladišču na Jesenicah. Na srečo smo se lahko za tehnično podporo zanesli na sestrsko podjetje Domenca, ki je bilo že takrat vodilni ponudnik gostovanja in registracije domen.

Zastavili smo si jasen cilj: želimo izdelati prijazno spletno trgovino, ki bo zagotavljala zares udoben nakup ter kakovost storitev, kot smo jih poznali iz spletnih trgovin onstran Atlantika. Nismo želeli poudarjati, da smo tudi cenovno ugodni, čeprav so bile naše Spletne cene vedno zelo ugodne.

Dejstva in številke:
16 oddelkov,
100.000 artiklov,
mesečno nas obišče 900.000 obiskovalcev,
od katerih je več kot 250.000 registriranih uporabnikov,
dnevno pošljemo 750 paketov,
15.000 zaključenih naročil vsak mesec,
90 sodelavcev, ki skrbijo za celostno in prijetno nakupovanje,
15-odstotna rast v letu 2010 (promet: 20 milijonov evrov). Komentarji so zaprti.