Sonček « MojDirektorij.com – Spletni imenik | Vpis strani v spletni imenik | Oglaševanje | vpis spletne strani | SEO | Optimizacija spletnih strani

Sonček


Sonček

Polni opis


Prodaja je iz meseca v mesec naraščala, tako da smo čisto potihem začeli razmišljati o večji prodajni površini. Kmalu to ni bila več le želja, ampak potreba, ki je postajala vse večja. Uspelo nam je! V ogromnem prostoru – tako se nam je vsaj zdelo – smo se sprva počutili kar izgubljeni, za današnje potrebe pa bi bil prostor lahko vsaj še za polovico večji.
Razmišljali smo, kako in na kakšen način bi podjetje še razširili. Spet smo iskali prostor, ga našli in danes uvažamo, prodajamo, kupujemo … in se trudimo obstati. Želimo biti še naprej v pomoč staršem, ki za svoje SONČKE potrebujejo to in ono in tretje. Ko je mali SONČEK tu, se vsi sprašujemo, kje ga bomo previjali, s čim nahranili in potolažili, kako oblekli, kje okopali … le kako in kje, kako – o, joj! Kar panika nas zagrabi. Zato se veselimo Vašega obiska. Radi Vam bomo svetovali, pomagali in poiskali le najboljše za vaše malčke, malo večje in tudi že prav velike otroke.
Ker je spletna prodajalna postala večja in vsebolj uspešna smo 1. 7. 2005 ustanovili novo podjetje
Soncek.si d. o. o. . Sedaj omogočamo spletne nakupe tudi kupcem širom zemeljske oble. Komentarji so zaprti.