Talne obloge Efcom « MojDirektorij.com – Spletni imenik | Vpis strani v spletni imenik | Oglaševanje | vpis spletne strani | SEO | Optimizacija spletnih strani

Talne obloge Efcom

Efcom partner vreden zaupanja !

Talne obloge Efcom

Polni opis


Smo podjetje ki deluje že 20 let, skozi svoj čas delovanja, smo si pridobili zaupanje številnih poslovnih partnerjev in zadovolnjih kupcev. Naša temeljna dejavnost je trženje talnih oblog evropskih proizvajalcev, certificiranih z oznako CE. Prodajni program talnih oblog Efcom, pokriva velik del spektra potreb pri gradnji javnih in stanovanjskih objektov, ter vključuje široko paleto kvalitetnih talnih oblog priznanih proizvajalcev.

V dobrem dvajsetletju smo pridobili, veliko izkušenj na področju svetovanja in polaganja talnih oblog, z namenom doseganja optimalnih rešitev in se pri mnogih tujih podjetjih, katerih izdelki temeljijo na priznani in konstantni kvaliteti, uveljavili kot generalni zastopnik in uvoznik. Ob pestrem izboru talnih oblog, vam nudimo tudi svetovanje, montažo in polaganje talnih oblog.
Prodaja in polaganje talnih oblog:

PVC talne obloge
Vinilne talne obloge
– Gumene talner obloge
– Gotovi parket
– Masivni parket
– Laminat
– Športni podi
– Varne podlage

 

NOVO !!!

 

Če potrebujete hitro namestitev talne obloge brez lepljenja, potem je to LOOSE LAY, kot nalašč rešitev za vaš problem, pri vašem projektu.
Za razliko od običajnih talnih oblog z polaganjem na jeziček in talnih oblog na klik, se Loose Lay (prosto ležeče) talne obloge v celoti ne lepijo na talno osnovo. Polagamo jih lahko na različne načine, zakar potrebujemo popolnoma enostavna orodja in smo lahko brez skrbi da ne bi ujeli dobrega stika.
Ob hitri montaži in montaži brez lepljenja, so PVC plošče Loose Lay iz Project Floors narejene za polaganje brez lepila, ter na način da jih lahko po potrebi zamenjamo (poškodovane plošče), kadarkoli brez potrebnega posebnega znanja in lepljenja. Obstoječo (poškodovano) ploščo enostavno vzamemo iz tal in jo enostavno nadomestimo z novo, v kolikor nimate tisti trenutek takšne plošče pri roki, jo enostavno zamenjate s kakšno drugo, katera ni na vpadljivem delu prostora.


Video, polaganje talnih oblog Loose Lay brez lepila !

 

 

 

 

 

Kategorija

Komentarji so zaprti.