Zdravje « MojDirektorij.com – Spletni imenik | Vpis strani v spletni imenik | Oglaševanje | vpis spletne strani | SEO | Optimizacija spletnih strani

Zdravje


Zdravje

Polni opis


Naša vsebina obsega teme s področij zdravstva, zdrave prehrane, športa, diete, hujšanja, kozmetike, lepote, alternativne medicine in še veliko drugih zanimivosti.

Revija Zdravje je prva in najbolj brana slovenska družinska revija za zdravo življenje, ki izhaja že enaintrideseto leto.

Članki nastajajo v sodelovanju s strokovnjaki in na osnovi izsledkov raziskav in preverjenih podatkov. Napisani so poljudno in razumljivo, prinašajo pa napotke, kako zdraviti in preprečevati bolezni,o zdravi prehrani, gibanju in negi telesa.

Klub mama svetuje mladim staršem, na zelenih straneh pa pišemo o vsem, kar nam za zdravje nudi narava. Objavljamo tudi resnične zgodbe bralcev o njihovih ozdravitvah in zdravniške odgovore na vprašanja bralcev.

Posebnost je članska kartica Kluba za zdravo življenje, ki jo prejme vsak naročnik revije in prinaša posebne ugodnosti pri številnih ponudnikih izdelkov in storitev za ohranjanje zdravja.

Tesna je povezava z bralci – s pismi, po telefonu in v zadnjem času tudi prek spleta.

Saj veste: vse kar na koncu šteje, je Zdravje!

IZDAJA:
ALPRESS, d. o. o.,
Dunajska 5, 1509 Ljubljana

Direktor: Samo Žargi
Tel: 0590 899 31

Glavni in odgovorni urednik Revije Zdravje: Samo Žargi
Tel: 0590 899 32

Glavni in odgovorni urednik portala www.zdravje.si: Luka Žargi
Tel: 0590 899 38 Komentarji so zaprti.